Hauskaa Vappuva!

Toivotan Jokaiselle mahdolliselle tämän Blogipalstan lukijalle sekä tasapuolisesti ihan molemmille kirjoittajille Hauskaa Vappuva!

3 kommenttia artikkeliin “Hauskaa Vappuva!”
 1. Eero Heikkinen sanoo:

  Kiitokset Ekulle vapun toivotuksesta. Taidat olla yksi kirjoittajista ja toivottavasti pysytkin. Konsultti kirjoittelee harvakseltaan todellakin asiantuntevia ammattitekstejä. Että onhan meitä.

  Mikä se vappu oikeastaan on. Työn, kevään, ylioppilaiden ja kaikkien juhlijoiden päivä, kukin omalla tavallaan. Maaseudun väki nosti vappuna siemenperunat maakuopasta eli kellarista. Siinä on yhdistynyt työ ja juhla, että kevät. Valmistauduttu uuteen satokauteen. Kukin on nähnyt vapun omalta kantiltaan.

 2. erkki strömberg sanoo:

  Päivitän tämän kahden vuoden takaisen vapputoivotuksen näin hieman jälkijättöisesti. Kertonee jotain blokipalstan suosiosta ja kirjoittajien ”runsaudesta” kun tämä aiempi oli vielä valikossa tarjolla jotta uutta ei tarvinnu tehlä. Hyvää vapunjälkeistä korona-aikaa ihan kaikille mahdollisille lukijoille!

 3. Eero Heikkinen sanoo:

  Kiitos Erkille jälkijättöisestä tovotuksesta. Oli kuitenkin ihan täyttä tavaraa. Talvihorros on takana ja kevät käsillä ja kesä koittaa. Eihän elämä täällä blogissa vilkasta ole, mutta joskus on yllätyksiäkin. Aikojen kuluessa, kun nämä kirjoitukset ovat pitkäikäisiä, saattaa joku palata aiheeseen. Että osattiin sitä silloinkin.

Jätä kommentti

css.php