Jäänee äänestämäti?

Olen lueskellut vaalilehtiä, ilmoituksia ja käynyt ”pullakaffeella” turuilla ja toreilla. Kuunnellut ja jututtanut ehdokkaita ja järjestänyt yhden vaalipaneelin Lammille. Sinne sain kuuden puolueen ehdokkaita eli Demareita vaille kaikki Hämeenlinnan valtuustossa olevien edustus.

Itselleni ole alkanut hakea ehdokasta, sellaista joka ilmoittaa ajavansa niitä asioita joita itse koen tärkeiksi pitkällä tähtäimellä.

Muutamia ehdotuksia joita olisi syytä alkaa Arkadialla miettiä ja myös toteuttaa:

Kirkko ja uskonnot erotettava valtiosta. Piispojen palkojen maksu ja pappien koulutus kuuluu heille ei valtiolle. Toelogiset tiedekunnat lopetetaan valtion yliopistoista. Uskonnonopetus lopetetaan kouluissa, siis kaikkien uskontojen. Kirkkoa verotettaa kuten muitakin. Hautuumaat otetaan yhteiskunnan hoidettaviksi ja sinne haudataan taspuolisesti kaikki.

Kouluissa uskonnonopetuksen sijaan annetaan tapa ja käytöskoulutusta, sekä liikennekoulutusta niin jotta iän mukaan tulee suoritetuksi mopo, traktori ja henkilöautokortti. Sitä vaativammat suoritetaan ammattikoulussa.

Kuntaliitoksien suojatyöpaikat puretaan ja ylimäärinen johtohenkilöstö laitetaan tuottavaan työhön tai irtisanotaan.

Ihan näin lyhyesti, pitempia jaarittelemäti, kuka lupaa tehdä näin?

4 kommenttia artikkeliin “Jäänee äänestämäti?”
 1. Varma valinta sanoo:

  120

 2. Erkki Strömberg sanoo:

  Kiitos huumoristasi Matti Ahola!
  Päkä nyt ei oikein sovi ajatukseen minulle.

 3. Kimmo Kautio sanoo:

  Noihan on melko kannatettavia kaikki. Uskonnon tilalle ET kaikille. 🙂

 4. kuningasjätkä sanoo:

  nukkuvien puolue, on suomen suurin puolue, mutta heillä ei ole valitettavasti yhtään kansanedustajaa eduskunnassa.. mistähän mahtanee johtua?

  Älä erkki nuku sinä, käy äänestämässä…

Jätä kommentti

css.php